Puppytrim


Appie
Het is erg van belang dat puppy’s tijdig kennismaken met de trimsalon en wat er allemaal gedaan wordt. Dit gebeurt middels een gratis kennismaking.

Pups jonger dan 4 maanden krijgen bij ons de kans om kosteloos kennis te komen maken. De verzorging van de vacht is dan al noodzakelijk en de pup kan rustig wennen aan alle indrukken in de salon. Ik neem met U door wat u thuis aan verzorging moet doen en hoe dat het beste kan worden toegepast. Wel geldt, hoe jonger de pup is, hoe makkelijker hij went aan de vachtverzorging. Het is zeker in het begin de moeite waard om hierin te investeren, aangezien de hond de komende 12-15 jaar een aantal keer per jaar bij een trimmer op tafel zou komen te staan.

Tijdens zo een eerste bezoek wordt de hond op tafel gezet en wordt de vacht goed door geborsteld. Er wordt geoefend op diverse handelingen, bijvoorbeeld het haar tussen de voetzooltjes en voor de oogjes wegknippen. Er wordt kennis gemaakt met het geluid van het bad, de waterblazer en dat van de tondeuse. Dit alles gebeurd op een speelse en positieve wijze, zodat de eerste echte trimbeurt zo stressvrij mogelijk kan verlopen.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, neem dan contact op via 06-20093334.